Rólunk mondták

Vendég

2014. október 16.

Mindennap idejárok. Kedvesek a pincérek és folyamatosan próbálnak a vendég kedvébe járni. (lehetne kevesebbszer rizs a menüben köretként.)

Vendég

2013. június 24.

Hello!!!!!!!!!!!!!!!!!! Pécsröl jöttünk a korházbol !!!!!!!!!!!! Megálltunk ebédelni . Én sajtot ettem a papa halászlevet.... Minden rettenetesen finom és izletes volt.... A kiszolgálásrol nem is beszélve!!!!!!!!! Igy tovább ....Puszi

Vendég

2013. június 24.

Minden nagyon szuper, de egy hibája van a helynek: a Gyula nevû pincért már nagyon régóta nem látjuk. Õ még mindenképp kellene ide.

Vendég

2013. június 24.

Kedves Lili! Elõzõ kérdésére válaszoltunk is! Bõvebben személyesen tudjuk megbeszélni a részleteket, és fotókat is itt tudnak megtekinteni! Jó lenne tudni az idõpontot is! Sajnos nem kaptam meg a levelet, megtenné, hogy elküldené még egyszer? Az idõpont 2012. szeptember 15. Sajnos csak most láttam, hogy válaszolt itt is!

Vendég

2015. december 07.

Az évfordulónk alkalmából vacsoráztunk párommal az étteremben. A kiszolgálással nagyon meg voltunk elégedve, a pincérek kedvesek és egyben profik . Az ételek ízletesek voltak, ezúton is gratulálunk a szakácsnak! Köszönjük szépen! :)

Vendég

2013. június 24.

Igen a Gyula az hiányzik az étterembõl... A legjobb pincér

Vendég

2013. június 24.

Nagyon kedves a kiszolgálás,finomak az ételek,és nem utolsó sorban kedvezõek az árak!Mindenkinek csak ajánlani tudom és fogom is:)Csak így tovább!Köszönettel..

Vendég

2013. június 24.

Ha valaki jó helyen szeretne jókat enni, profi és barátságos kiszolgálás mellett, akkor ide kell jönni. Üdv. BL. Paks.

Vendég

2013. június 24.

Tegnap azaz jun.10.-én voltunk az étteremben Pécsrõl jövet a Mi kis jó öreg Bentlynkel!Persze nem elõször,de reméljük nem is utoljára.A hangulat a kiszolgálás a megszokott osztályon felüli formáját hozta.Mindenkinek ajánlom és ajánlanám figyelmébe.Példaértékû!!

Vendég

2013. június 24.

Bár nem tudom ki rejlik személyed mögött,de azért köszi Tanárnéni!

Vendég

2017. február 05.

Diploma átadó alkalmából ebédeltünk itt családommal. Köszönjük a kedves és gyors kiszolgálást. Minden nagyon finom,az adagok bőségesek voltak. Legközelebb is ide jövünk családi ebédre. Köszönjük!

Vendég

2013. június 24.

Kedves Hóbor család. (Klárikánk) Köszönjük a finom ételeket, a kiszolgálást. :) Nagyon jól éreztük magunkat nálatok (mint mindig) :D Nemhiába választunk mindig titeket. Sok sikert a továbbiakhoz. :)

Vendég

2013. szeptember 12.

Közel öt éve jártunk itt a családdal, de azóta sem feledem. A fogadtatás, az ételek, a hangulat mind-mind csillagos ötös. A hét végén újra erre visz az utunk, szóval nem kérdéses, hol állunk meg ebédelni! :)

Vendég

2013. június 24.

Nagyon sokat járok ebben az étterembe és meg vallva õszintén még ilyen kiszolgálást és kedvességet nem tapasztaltam sehol sem. Pedig már voltam sok helyen de ilyenen még nem. Csak így tovább. Gratulálok a szakácsoknak. Köszönöm a szép és udvarias kiszolgálást egy Pécsudvardi!!!!!!!!!!!!!

Zsanett

2013. június 24.

Kedves Klári és Fiúk! Köszönöm,hogy ilyen szépen megrendeztétek Anyukám 60. szülinapját,Rátok mindig lehet számítani,és soha nem okoztok csalódást,mindig otthon érezzük magunkat nálatok!Még egyszer köszönet Nektek!Zsanett!

Vendég

2013. június 24.

Nagyon sokat járok ebben az étterembe és meg vallva õszintén még ilyen kiszolgálást és kedvességet nem tapasztaltam sehol sem. Pedig már voltam sok helyen de ilyenen még nem. Csak így tovább. Gratulálok a szakácsoknak. Köszönöm a szép és udvarias kiszolgálást.

Vendég

2013. június 24.

További információkkal szolgálhatok e-mailben. Címem: hoborbalazs[at]vipmail[dot]hu Köszönöm

Vendég

2013. június 24.

Tegnap 2010.01.02-án Barcsra Mentem Kaposvárról a családommal fürdõzni.Visszafelé Botykapeterd felé vettem az irányt egy jó ebéd reményében-mivel sok jót hallottam az Éttermükrõl.Sajnálattal vettük tudomásul a bezárt kapuk elõtt,hogy a beígért "lakoma" elmarad az étterem zárva tartása okán.Indulás elõtt megnéztem a weboldalukat,nehogy potyára menjek Botykára,de az interneten elfelejtettek tájékoztatással lenni a zárva tartásról. Legközelebb mottójukat egészítsék ki az aktuális nyitva tartásról is(ne csak a kapujukban), a még több elégedett VEVÕ reményében .Egy éhesen maradt család.

Vendég

2013. június 24.

Kedves Klárika és Laci! Utólagos engedelmetekkel belinkeltem a honlapotokat az egyesületünk honlapjába a támogatóink közé. A 2010. augusztus 27 és 29-én megtartott II. közgyülésünkön és az azt követõ vacsorákon igazán kitettetek magatokért, az egyesület tagjai nagyon jól érezték magukat. Kérlek, küldj egy képet, amit kitehetek a honlapra, mert csak egy linket tettem ki a támogatóink oldalra. További sok sikert kívánok az egész családnak. A honlapunk címe: http://szekelyfoldszerelmeseiegysulet.shp.hu

Vendég

2013. június 24.

Kedves tulajdonosok és alkalmazottak! Nagyon kellemes meglepetés volt Önöknél vacsorázni. Ilyen figyelmességet és kiszolgálást még nem tapasztaltunk sehol. Az ételek nagyon bõségesek és háziasan finomak voltak. Sok vendéglátós példát vehetne Önöktõl, hisz ez a szakma errõl kellene, hogy szóljon.

Vendég

2013. június 24.

Kedves tulajdonosok és alkalmazottak! Nagyon kellemes meglepetés Önöknél mindig enni. Ilyen figyelmességet és kiszolgálást még nem tapasztaltunk sehol. Az ételek nagyon bõségesek és mindig kifogástalanok.Mindig frissek az ételek hatalmas adagokat adnak.Mindenki példát vehetne errõl a helyrõl.Nem sokszor jutok el étterembe de akkor olyan helyet válaszok ahova szívesen járok és az Önök étterme pont ilyen.Köszönök mindent amit Önök nyújtanak nekem.Büszke lehet a tulajdonosnõ az alkalmazottjaira mivel udvariasak és segítõkészek.Január 16 megint megyek és tudom mindig van ami jobb a jobbnál is, és az ételek mindig finomabbak a finomabbnál is.

Vendég

2013. június 24.

Köszönjük a finom ételeket és az udvarias, figyelmes kiszolgálást!

Ágoston, Marika, István, Marcsi

2013. június 24.

7 én volt a lányunk lagzija a pálmában,,nagyon örülünk hogy ezt a helyet választották a gyerekek, az ételek nagyon frankok,a menyiség hibátlan a minõséggel együtt,a hely gyönyörü,a kiszolgálás is hibátlan,szoval csak jot tudunk mondani indenrõl !!Ezuton köszönjük fõnökasszonynak,és férjének, és a fiuknak a sok segitséget és ezt a minõségi hejet,ételt a lagziban...Tisztelettel, Ágoston,Marika,István,Marcsi

Vendég

2013. június 24.

Kiváló ételek, óriási adagok, megfizethetõ ár, udvarias kiszolgálás. Csak ajánlani tudom!

Vendég

2013. június 24.

Sziasztok! Az én anyum a legjobb felszolgáló a pálmába!Zsuzsi:)ha õ ott van akkor tõle kérjetek!:)

Vendég

2014. március 23.

Köszönjük a kellemes napot. Minden finom volt, és bősèges.

Vendég

2013. június 24.

Rengetegszer voltunk már ,de a vendéglõ és az étlap mindíg tartogat valami újat és ezt pozitív értelemben írom Kiváló a kiszolgálás és az étlap. Csak így tovább'

Vendég

2013. június 24.

nagyon sok szépet hallottam az éttermükrõl, felmerült bennünk, hogy itt tartanánk az esküvõnket. esetleg egy olyan rész jó lenne az oldalon, ahol rendezvények, esküvõk fényképeit lehetne megtekinteni, valamint lakodalmas-menü ajánlásoknak is nagyon örülnénk! valamint pár információ, hányan férnek el, milyen az asztalok elrendezése, lehet-e folyóbort, röviditalt bevinni, mennyi a terembérlet, ha lehet bort, sütit, ilyeneket bevinni, mennyi a felszolgálási díj? nagyon megköszönném, ha megtalálhatnám ezen információkat! elõre is köszönettel!

Vendég

2013. június 24.
Üdv! 2-3 bejegyzéssel ezelõtt kértem bõvebb infót az esküvõvel, írtam az e-mail címre, amit megadott, több hónapja, de sajnos nem kaptam választ. Tud esetleg másik mailt adni, ahol tudunk beszélni? Köszönöm!

Vendég

2013. június 24.

Imádom az étteremet, finom ételek , korrekt gyors kiszolgálás , olcsó árak.Csak így tovább Hóborék!

Vendég

2013. június 24.

Jó az étterem! :)

Marietta, Feri, Dorina

2013. június 24.

Sziasztok!Mi októberben jártunk nálatok ahová 2nap is visszamentünk ebédelni.Ilyen gyors,udvarias kiszolgálást sajnos kevés helyen tapasztal az ember de nálatok felül múlt mindent!Továbbiakban sok sikert kívánunk,ha újból arra járunk biztos hogy betérünk! Marietta,Feri,Dorina

Vendég

2013. június 24.

Ez év október közepén jártunk elõször Önöknél, kiéhezve, egy hosszú útról hazatérõben. Már korábban felfigyeltünk átutazóban a folyamatosan teli parkolóra, ami felkeltette figyelmünket. Amikor kihozták nekem a megrendelt hagymás rostélyost, azt hittem nem hiszek a szememnek, ilyen méretût még életemben nem láttam. A hatalmas méretû tányért teljesen kitöltötte, finom volt, alaposan meg kellett küzdenem vele, de gyõztem. Ugyanígy járt feleségem is a Hortobágyi húsos palacsintájával. Mindezt gyors, udvarias kiszolgálás és mérsékelt árak mellett. El is döntöttük, ha erre járunk többször benézünk. Azóta megkóstoltuk már a Vendéglõ Halászléjét, Harcsapörköltjüket, Gundel palacsintájukat és eddig még soha sem csalódtunk. Remélem így lesz ez a jövõben is, mert nem mondtunk le róla, hogy a többi finomságot is elõbb utóbb sorra kerítjük. További sok sikert kívánunk.

Vendég

2013. június 24.

Szeretném leírni amit tapasztaltam az étteremben.Csak 1szóval lehet..:minden nagyon PROFI!köszönöm szépen a kedves vendéglátást!!!!

Vendég

2013. június 24.

Én 2 napja jártam nálatok a családommal elõször. Ilyen hangulatos helyen még nem jártam és a kiszolgálásról ne is beszéljünk. Az biztos, hogy többször vissza fogok járni a barátimmal!

Vendég

2014. november 02.

Nagyon jó a kiszolgálás nagyon jól főznek !

Vendég

2013. szeptember 01.

Sajnos nem tudtuk megkóstolni a rettenetesen jól kinéző somlói galuskát,mert annyira jól laktunk a finom főétellel.Ha legközelebb arra járunk,újból ott fogunk ebédelni!

Vendég

2013. június 24.

Ma voltam az étteremben a szüleimmel. Nagyon finomak voltak az ételek és a kiszolgáló személyzet rendkívül udvarias volt! :) Köszönjük szépen!

Vendég

2013. június 24.

Lätom folyamatosan szepültök, es a kiszolgäläs sem romlik :) az etelekröl ne is beszeljünk :)) Lättam a Szabolcski lakodalmat, GRATULÄLOK,,,egyben nekik is. Nagyon szep volt. Üdvözlöm az összes vendeget, persze aki ismer-t. Minden jot es toväbbi sok sikert az egesz csapatnak.

Amerné Forgács Anna

2013. június 24.

Csak röviden: Bár minden étterem ilyen lenne! 2008.04.12. Köszönettel: Amerné Forgács Anna

Vendég

2013. június 24.

Régóta járunk ide és mindig tökéletes az étel meg persze a felszolgálás. Mindenkinek csak ajánlani tudom ezt a hangulatos, barátságos helyet!

Vendég

2013. június 24.

Ma pótnõnapot tartottunk.A vendéglõben vacsoráztunk.A kiszolgálás fantasztikus volt. Köszönjük a narancssárga inges pincérnek a kedvességét és a szemüvegeket.Ilyen szuper pincér nagyon ritka. Köszi.

Rencsy

2013. június 24.

Sziasztok. Nekem a tesom tartotta az esküvõjét május 9-én a vendéglõben. Nagyon szép és igényes hely. Jó volt a kaja, a hangulat és a kiszolgálás is. Igy tovább. Sok sikert a továbbiakhoz. :-) Rencsy

Vendég

2013. június 24.

Hóbor Balázs!!!!Leghelyesebb pasi vagy!kár hogy van barátnõd!

Lajos, Marika, Tamás

2014. május 01.
Az étterem vezetőjének és minden egyes dolgozójának,a kiszolgáló személyzetének nagyon köszönjük az udvarias,gyors kiszolgálást. Köszönjük,hogy Tamás ballagására és 18-ik születésnapjára ilyen örömet okoztak. Minden kedves vendégünk nagyon jól érezte magát,és nagyon ízlett mindenkinek az ebéd.Köszönjük,hogy Tamást ennyire szeretik itt,és ezt éreztették is vele,nagyon boldog volt. Tamás nagyon szeretett itt dolgozni,mert remek dolgozók vették körül,és jó volt a hangulat. Klárikának nagyon köszönjük,hogy Tamás itt tanulhatott és leshette el a szakács tudomány fortélyait. Az éttermet mindenkinek csak jó szívvel tudjuk ajánlani. Mindent hálásan köszönünk. Szeretettel Lajos Marika Tamás

Vendég

2013. június 24.

Mindkettõnknek nagyon tetszik a hely, az udvarias kiszolgálás, a finom ételek. Csakis ajánlani tudjuk mindenkinek!!

Vendég

2013. június 24.

Kedves Lili! Elõzõ kérdésére válaszoltunk is! Bõvebben személyesen tudjuk megbeszélni a részleteket, és fotókat is itt tudnak megtekinteni! Jó lenne tudni az idõpontot is!

Gyöngyi, Éva

2013. június 24.

Kedves "Pálmások"! Nagy örömmel töltött el minket,hogy újra együtt dolgozhattunk.Reméljük a jövõben sokszor lesz még lehetõségünk élvezni egymás társaságát.Sok helyen dekoráltunk már,de nálatok a családias hangulat miatt,a munka is élvezetesebb.Puszi Gyöngyi,Éva és a többiek

Vendég

2013. június 24.

Békés Boldog Ünnepeket, és sikerekben gazdag Újévet Kívánok a Hóbor családnak, és a Vendéglõ személyzetének!

Tike és Tike anyuja

2013. június 24.

Én már többször jártam itt és más éttermekben is, de mindig be kell látnom, hogy ennél családiasabb, barátibb hely nem nagyon létezik (legalábbis én nem ismerek). Ma a lányommal voltunk ebédelni és vidám pincérekkel, gyors felszolgálással találkoztunk. Nagyon jól éreztük magunkat!!! Köszi Petyának és a többieknek! Tike és Tikeanyuja

Vendég

2013. június 24.

Én is csak ajánlani tudom mindenkinek a helyet! A legjobb pincér,pedig a Csabi!

Vendég

2013. június 24.

Igaz nekünk majdnem 1 óra az út Botykapeterdre de úgy gondolom, megéri. Nem ismerünk olyan éttermet még egyet, ahol ilyen finomak lennének az ételek. Mindenki nagyon kedves, és ami a legfontosabb mindig jó kedvûek a felszolgálok. Szeretünk ide járni.

Vendég

2015. május 30.

Tegnap este egy nagyon jó hangulatú vacsorán voltunk itt a kollégáimmal. Különlegesen finom borokat kóstoltunk az igen ízletes ételekhez. A kiszolgálás első osztályú! Hálás köszönet mindenért!!!

Vendég

2013. augusztus 06.

Nagyon szépen köszönjük a szombati bulit, ami nagyon színvonalasra sikeredett a műsor nagyon szép volt, az étel kifogástalan, Csilláékkal együtt egy nagyon jót buliztunk. Még további sok 10 évet kívánunk !!!!!!

Vendég

2013. június 24.

Nagyon jó a kiszolgálás és nagyon finomak az ételek! Érdemes kipróbálni.

Vendég

2015. október 04.

Vasárnap egy családi ebédre érkeztünk az étterembe.Minden nagyon finom és friss volt.Az ételekből bőséges adagokat kaptunk.És a végén az a házi somlói galuska...:) mennyei volt. Máskor is ide jövünk.És külön köszönet a felszolgálóknak a profizmusért.

Vendég

2013. június 24.

Aktuális heti menü feltöltése a honlapra kedvezõ hatással lenne a forgalomra. Javaslom!

Vendég

2013. június 24.

Most voltunk elõször itt. Kifogástalan volt minden. A kiszolgálás, a kaja elsõ osztályú. Gratulálunk!

Vendég

2013. október 21.

Kedves Mindenki! Mi már nagyon régóta járunk hozzátok,és minden alkalommal kellemesen érezzük magunkat! Köszönet minden itt dolgozó embernek,és a tulajdonosnak! Martin fiam 11 éves és a kedvenc helye! További sok sikert kívánunk!

Vendég

2013. június 24.

Kedves Hóbor család! Járt utat járatlanért el ne hagyj!- tartja a mondás, mi pedig meg is fogadtuk ezt. Ezúton is szeretnék köszönetet mondani az egész család nevében a hétvégi ballagási menüért. Fantasztikusan sikerült a nap és ehhez a finom ételek is hozzájárultak. Hálásak vagyunk és további sok sikert kívánunk!

Vendég

2013. június 24.

A Hooligans rajongó pincér a legjobb fej a világon!

Zsuzsi és a család

2013. június 24.

Kedves Klári, Laci, Fiúk! Gratulálok a honlapotokhoz, nekem nagyon tetszik! Most leltem rá, nem sokat lógok a neten, szinte csak munkára használom. Örömmel olvastam, hogy minden betérõ vendég elragadtatással ír az étteremrõl, a finom ételekrõl és a sehol máshol nem tapasztalt udvarias, figyelmes kiszolgálásról. A Németh családnak persze ez természetes, hiszen bennünket már régóta kényeztettek. Igaz, most kevesebbet járunk Hozzátok, de majd bepótoljuk. Sohasem felejtjük el Zsuzsi lányunk lakodalmát, ahol pazar ételeket készítettetek, amit azóta is emleget a család! Megnéztem a káposztanapi fergeteges rendezvényetek fotóit! Csuda jó lehetett! Mi a megyei vadásznapon voltunk Pécsett az alföldi vendégeinkkel, "hivatalból "oda kellett menni. Másnap délben viszont a vendéglõben ebédeltünk, de sajnos nem találkoztunk, biztosan pihentetek. Ha eláruljátok a honlap készítõ nevét, azt megköszönöm. További jó munkát, sikeres vállalkozást és nagyon jó egészséget kívánunk Mindenkinek! A régi szeretettel: Zsuzsi és a család

Vendég

2013. június 24.

Nagyon jó volt a kiszolgálás ,és a többi étel is nagyon finom volt! Mindenki kedvesen fogadott minket! Különösen feltûnt a mosdó tisztasága is ! Csak ajánlani tudom mindenkinek ezt az éttermet! Átutazóban jártam erre, de már tudom visszatérek ! Isteni finom volt a Somlói -galuska ! Nagyon köszönök mindent!

Vendég

2013. június 24.

igen a gyula az nagyon kéne,õ a legeslegjobbarcpincércsávó és visszakéne csabitani valahogy...

Vendég

2013. június 24.

már rengetegszer voltam itt:D imádom ezt a helyet! remélem majd a ballagási bankettem is itt lesz:D

Vendég

2013. június 24.

Nagyon jóvolt a lakodalom a hétvégén a kiszolgálás és az étel is nagyon jó volt! Akik pedig a pincérek voltak Gyuri, Csabi és a többiek köszönünk mindent! Nektek is Klári!

Vendég

2013. június 24.

Nemrég jártunk itt a családdal, nagyon finomat ettünk és nagyon barátságos volt a kiszolgálás. Az új étterem belsõ is nagyon jól sikerült. Gratulálok.

Vendég

2013. június 24.

Munkatársaimmal - barátnõimmel itt tartottuk a nõnapot. Minden elsõosztályú volt - étel, ital, kiszolgálás ! Bárkinek tudom ajánlani, nem fog csalódni. A martíni isteni volt.

Putner Attila

2013. június 24.

Tegnap voltam nálatok ,minden isteni finom volt!köszönöm szépen nektek!Ritka étterem!Csak így tovább! Putner Attila Szombathely